ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

واکنش وزیر بهداشت به اخبار فروش واکسن در بازار سیاه

وزیر بهداشت به برخی اخبار درباره فروش واکسن کرونا در بازار سیاه واکنش نشان داد و گفت: همکاران ما در نظام سلامت امانت‌دار در حفظ بیت‌المال هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سعید نمکی وزیر بهداشت در ارتباط زنده تلویزیونی، ضمن تشکر از مردم برای رعایت پروتکل‌ها در شب‌های قدر و نماز عید فطر اظهار داشت: از روحانیت اهل تسنن در استان‌های سنی نشین قدردانی می‌کنم که در عید فطر پروتکل‌ها را رعایت کردند.

 

وی گفت: یکی از سهمگین‌ترین امواج اپیدمی را با لطف خدا و تلاش شبانه‌روزی همکاران پشت سر گذاشتیم و کشوری نبود که در طول اپیدمی کرونای انگلیسی مشکل کمبود تخت بیمارستانی نداشته باشد و منحنی شیوع این بیماری سر به فرود آورده است.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: به همه استان‌ها اعلام شد که بیمار غیراورژانسی بستری نکنند، حدود 66 اکسیژن‌ساز در دو هفته به سراسر کشور ارسال شد، کلین: های سرپایی احداث شد و بستری موقف راه‌اندازی شد به طوری که 150 هزار بیمار با بستری موقت داروی ضد ویروس دریافت کردند که این موضوع باعث شد با کمبود تخت بیمارستانی مواجه نشویم چون ما 140 هزار تخت بیمارستانی داریم.

 

نمکی گفت: خداوند کمک کرد وعده ما که گفتیم هیچ بیماری پشت در بیمارستان نمی‌ماند محقق شود و امروز در همه استان‌ها شاهد مهار بیماری به طور گسترده هستیم و البته در برخی استان‌ها منحنی با شیب کمتری رو به نزول است.

 

وی عنوان کرد: در نقشه رنگبندی 31 فروردین سراسر کشور آتشین بود و امروز کار گسترده تیمی باعث شد 301 شهر قرمز به 3 شهر تقلیل دهد که دستاورد بسیار بی بدیلی است.

 

وی افزود: واکسیناسیون برای همه گروه‌ها طبق سند ملی دنبال می‌شود و مردم بدون اطلاعیه ما و فراخوان ما مراجعه حضوری نداشته باشند و افرادی که پرونده سلامت ندارند اعلام می‌شود که چگونه ثبت نام کنند، در مرحله دوم واکسیناسیون هشتاد ساله‌ها انجام شد یک محموله واکسن شب گذشته به کشور رسید و محموله دیگری نیز به دست ما خواهد رسید.

 

نمکی با بیان اینکه گروه هدف (افراد 60 سال به بالا، بیماران خاص و ...) تا اواخر خرداد و اوایل تیرماه واکسینه می شوند توضیح داد: برخی به دنبال تشویش اذهان عمومی هستند و خروج واکسن از چرخه توزیع کذب محض است و در سامانه ما مشخص می‌شود که در کدام مناطق چقدر واکسن تزریق شده و با کد ملی مشخص می‌شود که کدام افراد واکسن زده‌اند، همکاران ما در نظام سلامت امانت دار در حفظ بیت‌المل هستند. 162هزار دوز واکسن طی 24 ساعت گذشته تزریق شد که رکورد محسوب می‌شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار